Top
  >  Mode & Beauty   >  Miele catwalk 2010


Vorige week presenteerde Miele in het Inspirience Centre in Vianen de eerste editie van de Miele catwalk. De witgoedfabrikant deed dit omdat mode en Miele onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Want kleding wil je immers zolang mogelijk mooi houden.

Tijdens de Miele catwalk, die gepresenteerd werd door Fabienne de Vries, toonde 9 merken hun collectie voor aankomende winter. Zo zagen we tijdens de anderhalf uur durende catwalkshow creaties van Essentiel, Isabel de Pedro, St. Emile, Airfield, IKKS, Dyrberg, Mads Nørgaard, Marie Jo en Marie Jo L’Aventure voorbij komen. Het hoogtepunt van de avond was de haute couture collectie van Mart Visser met het thema Shaped by Elements.


In de maand november organiseert Miele een vervolg op de Miele catwalk in de vorm van de Dress & Impress Workshops. Tijdens deze workshops geven verschillende deskundige op het gebied van haar, kleding, make-up, lingerie en accessoires een persoonlijk stijladvies. Zo wordt één van de workshops gegeven door presentatrice en styliste Dyanne Beekman.

Meer informatie over de Dress & Impress Workshops is te vinden op website Mielecatwalk.nl.