Top
  >  Mode & Beauty   >  Modemissers door de jaren heen


Elk jaar zijn er weer meerdere trens op modegebied. Wij vrouwen staan hierdoor soms uren voor de spiegel en zijn hierdoor ook aardig wat geld kwijt aan kleding. Maar helaas een modemisser zit in een klein hoekje.

De afgelopen jaren hebben we heel wat modemissers voorbij zien komen. Daarom vind je hieronder een lijstje  met een aantal grote modemissers van de afgelopen jaren. Geniet ervan!

Trainingsbroek in sokken gepropt
Een trainingsbroek en sportsokken zijn niet het groots probleem, zolang je maar richting de sportschool of iets dergelijks gaat. Het wordt pas een echt probleem wanneer je je sokken over je broek heen trekt. Dit ziet er echt niet uit, zelfs niet als je sokken voorzien zijn van een leuk printje!

Zichtbare vetrollen
Soms zie je iemand voorbij lopen op straat waarbij alles over haar broek hangt. Waarom vraag ik me dan altijd af.  Veel vrouwen hebben hier last van, maar je kunt het voorkomen. Draag nooit broeken die je niet past of die te laag zitten.

Sokken in sandalen
Dit heeft geen eens meer uitleg nodig.

String boven de broek
Een laag uitgesneden broek kan sexy zijn en een string ook. Maar niemand, maar dan ook niemand zit er op te wachten om jouw string boven je broek uit te zien komen. Jij wilt dit immers ook niet zien bij iemand anders.

Bouwvakkers bilspleet
Een te lage broek voor je figuur zorgt ervoor dat elke keer als je bukt iedereen je mooie bouwvakkers bilspleet kan zien. Let er op of dit bij jou het geval is en zo ja: weg met die broek!

Kapsels met een matje
Lang haar is oké en kort kopie ook, maar dit gecombineerd is alles behalve oké!

Dierenprint
Een beetje dierenprint in je outfit is geen probleem, maar om nou alleen maar dierenprintjes te dragen is echt geen aanrader.