Top
  >  Mode & Beauty   >  4 modetrends voor feestdagen 2011


Weet je nog niet wat je aan wilt trekken tijdens het kerstdiner? Of zoek je nog een feestjurk voor Oud en Nieuw? Vind hier inspiratie met deze 4 modetrends voor de feestdagen van 2011.

Met kerst en de jaarwisseling kun je veel aandacht besteden aan je outfits. Reden genoeg dus om van te voren lekker te gaan winkelen! Met deze 4 modetrends voor de feestdagen van 2011 steel jij de show op ieder feestje. Of gewoon thuis aan het kerstdiner natuurlijk!

Edelsteen


Jurken in edelsteenkleuren zagen we al bij de modetrends voor de winter en ook tijdens de feestdagen mogen de tinten niet ontbreken. Vooral blauwe en groene kleuren zijn een modetrend voor de feestdagen 2011, maar ook geel en paars zien we veel. Wees niet bang om 2 verschillende edelsteentinten te combineren, want colour blocken mag ook nog steeds.

Kant


Kanten jurkjes is een belangrijke trend dit najaar. Gelukkig liggen ze dan ook overal in de winkels! De kanten jurkjes zijn bedekt, maar vooral aan de bovenkant schijnen ze mooi door. Daardoor zijn de jurkjes netjes, maar toch verleidelijk. Om op te vallen tussen alle zwarte jurkjes, kun je ook eens kiezen voor kleuren als donkerrood, donkerblauw en donkergroen.

Wit


Naast het kleine zwarte jurkje, is er nu ook het kleine witte jurkje. Eenvoudig witte jurkjes met een bijzonder detail kun je goed combineren met je favoriete accessoires. Haal voor je accessoires inspiratie uit de andere trends, kies bijvoorbeeld voor schoenen met pailletten of een tas in een edelsteentint.

Glitter


Glitter is overal. Deze modetrend voor de feestdagen 2011 valt lekker op, je gaat er echt van stralen. Pailletten op je jurk, op je jasje, op je broek en op je schoenen, het mag allemaal deze feestdagen. Ga niet te ver met deze trend, je wilt er natuurlijk niet uitzien als een discobol. Ga voor 1 kledingstuk met pailletten en hou de rest van je outfit wat simpeler, zodat alle aandacht naar de glitters uitgaat. Deze trend is daardoor ook heel geschikt om je goede punten te accentueren, of mindere punten juist wat te verdoezelen.