Top
  >  Mode & Beauty   >  Mooier figuur met corrigerend ondergoed


Kleding kan heel veel voor je doen als je last hebt van een beetje overgewicht. Zo krijg je een mooier figuur met corrigerend ondergoed, doordat alles glad wordt gemaakt.

Het kiezen van de juiste bovenkleding is belangrijk wanneer je optisch slanker wilt lijken, maar je krijgt ook een mooier figuur door corrigerend ondergoed te dragen. Hiervoor hoef je echt niet meteen een heel strak pak aan te trekken, er zijn verschillende oplossingen om je probleemzones te verbeteren.

Taille


Zeker onder een strakke top of een nauw aansluitend jurkje is het mooi als je taille goed uitkomt. Met een taillevormer krijg je een mooi zandloperfiguur en je buik wordt gladder gemaakt. Een losse taillevormer kun je combineren met een mooi lingeriesetje, zoals deze van Marilyn. Je hebt ook ondergoed waar een taillevormer aan vast zit, zoals de opvallende roze string van Triumph.

Billen


Je billen kunnen soms wel een oppepper gebruiken. Met een corrigerend broekje of een onderrok lijk je al snel een maatje slanker. De zwarte onderrok van Magic is perfect om onder een jurkje of rokje te dragen, zonder dat er lijntjes te zien zijn. Het broekje van Flexees heeft vrolijke stippen en lift je billen, zodat ze extra goed uitkomen in die mooie broek.

Buikje


Een klein buikje is makkelijk te verdoezelen met een corrigerende slip. Vooral wanneer je niet een hele bodysuit aan wilt, is dit een goede oplossing. Het paarse broekje van H&M zorgt ervoor dat het kleine vetrolletje op je onderbuik wordt strakgetrokken. Het zwarte broekje van Marilyn is hoger, waardoor ook een wat grotere buik mooi glad wordt gemaakt.