Top
  >  Familie   >  Ouders verrassen familie met een tweeling en nog een bijzondere verrassing

Ouders tweeling nog verrassing
Desiree en Ryan Fortins hadden een feestje georganiseerd om het geslacht van hun tweeling bekend te maken. Tijdens de onthulling hadden de toekomstige ouders alleen een nog grotere verrassing in petto voor hun gasten.

Desiree en Ryan, uit het Amerikaanse San Diego, probeerden al jaren om zwanger te raken. Omdat het niet wilde lukken, kozen ze voor IVF. Al bij de eerste poging was het raak en hun geluk kon helemaal niet op toen ze hoorden dat ze een tweeling zouden krijgen. Niet veel later bleek alleen dat het niet om 2 baby’s ging, maar om een drieling.

Geen tweeling maar een drieling

De toekomstige ouders besloten het geweldige nieuws nog even voor zichzelf te houden. Ze nodigde vervolgens hun familie en vrienden uit voor een feestje waarop ze het geslacht van de baby’s bekend zouden maken. Nadat ze het geslacht van de tweeling hadden onthuld en iedereen dacht dat de verrassing over was, onthulden het koppel een nog grotere verrassing.

Wat het verhaal nog bijzonderder maakt is dat Desiree en Ryan ook allebei een tweeling zijn. “Daar zit je dan, je bent ervan overtuigd dat je geen kinderen kunt krijgen en ineens verwacht je een drieling! Het kan niet anders dan, helemaal in onze familie, dat het voorbestemd is,” laat de mama in spe weten.