Top
  >  Familie   >  Peuter slaapt 3 dagen door oma’s spacekoekjes


Een 3-jarig jongetje heeft deze week waarschijnlijk de trip van zijn leven gemaakt. De peuter had namelijk gesnoept van oma’s spacekoekjes waarna hij 3 dagen heeft geslapen.

Een peutert uit Californië heeft 3 dagen geslapen nadat hij had gegeten van de koekjes van oma, die vol zaten met marihuana. Het jongetje kwam de spacekoekjes tegen in de koelkast, die in de garage van zijn oma staat. Nadat hij zijn buikje rond had gegeten viel het mannetje in zijn bed in slaap.

Toen de 3-jarige de volgende ochtend niet meer wakker wilde worden, raakte de familie in paniek. In het ziekenhuis kwamen ze tot de conclusie dat het jongetje de spacekoekjes had gegeten. Het mannetje kwam pas na 3 dagen weer bij kennis.

Medicijn

De oma van de peuter had de medicinale cannabis in huis omdat zij kanker heeft. De vrouw krijgt de softdrug op doktersvoorschrift om zo de pijn te bestrijden. Omdat ze niet rookt, besloot oma om THC-olie te maken en deze te verwerken in de koekjes. THC is namelijk het werkzame bestanddeel van cannabis.