Top
  >  Relatie   >  Redenen waarom vrouwen nee zeggen tegen anale seks
a

vrouwen anale seks
Veel mannen dromen er van: anale seks met hun vrouw. Ondanks dit verlangen is er toch een grote groep vrouwen die nee zeggen tegen anale seks.

De ene vrouw vindt het heerlijk de ander moet er niet aan denken. Vrouwen die nee zeggen tegen anale seks hebben hier zo hun eigen redenen voor. Vrouwblog zocht de belangrijkste redenen uit waarom vrouwen nee zeggen tegen anale seks.

Het doet pijn
De meeste vrouwen zeggen nee tegen anale seks omdat het simpel weg pijn doet. Ook al gebruik jullie glijmiddelen en doet de man rustig aan, dan nog kan een vrouw pijn voelen.

Waarom daar
Veel vrouwen willen geen anale seks omdat ze niet kunnen begrijpen dat een man het fijn vindt om zijn penis in dat gaatje te steken. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat zij het gewoon vies vinden of omdat anale seks iets is wat ze met homoseksuele verlangens linken.

Gebrek aan vertrouwen
Vertrouwen speelt een belangrijke rol bij anale seks voor vrouwen. Tijdens deze sekspositie geven vrouwen zich als het ware over aan hun man. Sommige vrouwen zijn dan ook bang dat als er iets onverwachts gebeurt zij niks kunnen doen.

Bewaren voor een speciale dag
Sommige vrouwen zeggen niet dat ze geen anale seks willen, maar dat zij dit bewaren voor een hele speciale dag. Hoewel er ongetwijfeld dames zijn die dit ook echt menen, kun je er bij de meeste van uit gaan dat deze dag nooit komt. Vaak is deze reden dan ook een smoes zodat zij manlief niet hoeven teleur te stellen.

Hij is te groot
Hoewel veel mannen het fijn vinden om te horen dat ze een grote penis hebben, is het ook een vaak gehoorde reden waarom vrouwen geen anale seks willen. Zij vinden de jongenheer van hun partner te groot voor in hun kleine holletje.

Het is niks voor mij
Een grote groep dames is er nog steeds van overtuigd dat anale seks niet fijn is voor vrouwen. De ene vrouw wil het niet proberen, terwijl een andere een vorige ervaring als vervelend heeft ervaren en het hierdoor niet meer wilt.