Top
  >  Mode & Beauty   >  Run op middel tegen slappe bovenarmen


De bekende kipfiletjes bij de bovenarmen zijn veel vrouwen een doorn in het oog. In Groot-Brittannië is er dan ook run ontstaan op een wondermiddel dat slappe bovenarmen tegengaat.

NIP+FAB Upper Arm Fix belooft een einde te maken aan loshangend vel onder de bovenarmen. De crème, die uit natuurlijk producten bestaat, is in 2 maanden tijd al meer dan een miljoen keer over de toonbank gegaan. Volgens de Daily Mail is het wondermiddel, dat zo’n 16,15 euro kost, op dit moment uitverkocht en is er inmiddels een wachtlijst ontstaan.

Gladdere en dunnere bovenarmen

Het bedrijf achter het NIP+FAB Upper Arm Fix beweert dat de huid van testpersonen, die de crème hebben gebruikt, na 6 weken 23 procent gladder was. Daarnaast zou ook de omvang van de bovenarmen zijn afgenomen.

Maria Hatzistefanis van NIP+FAB Upper Arm Fix is niet verbaasd dat het product goed aanslaat. Uit een onderzoek van het merk kwam namelijk naar voren dat 73 procent van de vrouwen het meest ontevreden is met het slappe vel onder de bovenarmen. “Loshangend vel wordt veroorzaakt door overgewicht en door verslapping van de huid. Deze probleemzone is moeilijk te bestrijden met oefeningen, daarom is de crème een uitkomst,” aldus Hatzistefanis.