Top
  >  Familie   >  Schoencadeautjes voor kinderen


Sinterklaas is voor de kinderen erg leuk, maar voor ouders vaak een dure maand. Naast de cadeautjes krijgen de kinderen vaak ook nog een aantal kleinigheidjes in de schoen. Hier vind je een aantal goedkope schoencadeautjes voor kinderen.

Sinterklaas is voor kinderen de leukste tijd van het jaar. Naast de pakjes die ze op 5 december krijgen mogen ze meestal ook nog een aantal keer hun schoentje zetten. Dit betekent voor jou wel extra werk. Mocht je even niet weten wat je kunt kopen als schoencadeautjes? Dan zijn hier een aantal tips.

Schoencadeautjes

De schoencadeautjes voor kinderen hoeven niet heel uitgebreid te zijn, het gaat meer om het idee. Het leuke aan een schoencadeautje is dat de kinderen er wel iets voor moeten doen. Laat ze een mooie tekening of brief voor Sinterklaas maken die ze in hun schoen stoppen. Beloon ze daarna met een leuk schoencadeautje. Een erg simpel schoencadeautje wat het altijd goed in de smaak valt is snoepgoed. Een chocoladeletter, chocolademunten of taaitaaipop is altijd een prima schoencadeautje voor de kinderen.


Schoencadeautjes hoeven ook absoluut niet duur te zijn. Voor kinderen is een bellenblaas, klein knuffeltje of speeltje al erg leuk om te krijgen. De bovenstaande schoencadeautjes zijn hier te koop en kosten allemaal €1 of minder. Natuurlijk hebben winkels zoals de Action, Zeeman en Blokker tijdens de Sinterklaasperiode vaak ook goedkope cadeautjes in het assortiment.

Wil je de kinderen verwennen met een iets duurder schoencadeautje, dan kun je ook altijd een nog een spelletje kopen. Vooral rond de Sinterklaasperiode liggen de winkels vol met kinderspelletjes. Daarnaast is een leesboek of dvd ook een geschikt schoencadeautje.