Top
  >  Mode & Beauty   >  Scholl organiseert Care For Family event


Afgelopen vrijdag vond in de Bijenkorf in Amsterdam een evenement plaats waar de stichting Care For Family centraal stond. Het schoenenmerk Scholl en Dyanne Beekman wilden met het organiseren van dit Care For Family event de stichting onder de aandacht brengen.


Care For Family is een stichting die gezinnen helpt die in de problemen zijn geraakt. Het winkelend publiek kon afgelopen vrijdag in de Bijenkorf oude schoenen inleveren om de stichting Care For Family te steunen. Iedereen die een paar schoenen inleverde kreeg een nummertje, ieder uur zouden er dan 20 deelnemers uitgekozen worden door Dyanne Beekman. De mensen die uitgekozen werden kregen vervolgens toegang tot de speciale VIP ruimte.


Ik moet zeggen dat ik het idee had dat niet veel mensen wisten van dit evenement, want volgens mij werden er in plaats van 20, maar rond de 5 mensen uitgenodigd voor de VIP ruimte. Toch maakte dat de sfeer niet minder, de mensen met het winnende nummertje waren namelijk erg blij dat ze naar binnen mochten.

Spiegelbeeldtraining


In de VIP ruimte kregen de deelnemers, allemaal vrouwen, een spiegelbeeldtraining. Ook hun make-up, hun haar en hun nagels werden gedaan. Tijdens de spiegelbeeldtraining werd er gewerkt aan het zelfvertrouwen, waarbij de deelnemers moesten zeggen wat zij mooi en minder mooi aan zichzelf vonden.

Modeshow


Naast dat er ieder uur een aantal winnaars werden gekozen om in de VIP ruimte een verwenbehandeling te krijgen, vonden er ook modeshows plaats. Het waren leuke shows, alleen ze waren maar van korte duur. Binnen 5 minuten zat de modeshow erop en de volgende modeshow ging pas een uur later weer van start.


Niet alleen het winkelend publiek kon schoenen inleveren, want verschillende bekende Nederlanders gingen hen voor. Zo stonden er onder andere laarzen van Linda de Mol, pumps van Loretta Schrijver en schoenen van Bridget Maasland. Ook deze schoenen zijn na het evenement geschonken aan de Care For Family stichting.


Dyanne Beekman liep in de VIP ruimte rond om een praatje te maken met de deelnemers en zorgde ervoor dat niemand zich verveelde. Bovendien maakte zij ook nog een aantal deelnemers blij met een paar gloednieuwe Scholl schoenen. Daar waren de winnaars erg blij mee, want de schoenen werden met luid gejuich ontvangen!