Top
  >  Algemeen   >  Slimme manier om je zorgverzekering te kiezen

Bewuzt
Het einde van het jaar nadert en daarmee de duurste maand. In een tijd waarin elke euro telt, moet je naast de normale keuzes nog meer beslissingen nemen. Want, wat doe je met Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw? En alsof dat nog niet genoeg is, heb je nog een keuze. “Wat doe ik volgend jaar met mijn zorgverzekering?”

Het is lastig om een goede zorgverzekering te kiezen. Wat veel zorgverzekeraars bieden je dingen die voor jou niet van toepassing zijn, maar waarvoor je wel betaalt. Bewuzt doet het net iets anders. Je hoeft geen duur totaalpakket te nemen en je kiest zelf voorvoor je verzekerd bent.

Je kunt veel geld besparen omdat je losse aanvullende verzekeringen kunt kiezen gebaseerd op wat jij denkt nodig te hebben. Ga je niet naar het buitenland, dan hoef je ook niet te kiezen voor de extra buitenland optie. Daarnaast hebben ze ook een stapelkorting en een No-claimkorting waarmee je volgend jaar geld kunt besparen op je verzekering. Zo bespaar je geld om leuke dingen te doen met je kinderen of voor jezelf.

Bewuzt biedt een basispakket aan vanaf 70, – euro per maand. Klik hier om meer te weten over deze zorgverzekering.

Advertorial