Top
  >  Lifestyle   >  Start Istanbul Shopping Festival 2011

Istanbul Shopping festival
Ben je gek op winkelen, maar wil je eens wat anders zien dan de Nederlandse mode? Ga dan naar het Istanbul Shopping Festival, dat vandaag van start gaat. Tot en met 26 april 2011 kun je winkelen totdat je er bij neer valt.

Tijdens het Istanbul Shopping Festival 2011 kun je vooral veel winkelen, zijn er hoge kortingen en veel feesten. Niet alleen overdag kun je je modehart ophalen, maar ook ’s avonds is er genoeg te beleven. Het Istanbul Shopping Fest wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd, maar belooft heel wat goeds. De winkels sluiten niet zoals in Nederland om 6 uur ’s avonds, maar zijn voor deze speciale gelegenheid tot 2 uur ’s nachts geopend. Je kunt behalve in de moderne winkels ook een kijkje nemen bij een echte Turkse Bazaar en een wandelingetje maken over de Egyptische kruidenmarkt.

Als je even iets anders wilt dan winkelen, kun je genieten van één van de vele concerten, feesten, aan wedstrijden deelnemen en naar modeshows kijken. Vandaag start het Istanbul Shopping Festival 2011 en daarom zal Istanbul 40 dagen lang in het teken van winkelen staan.