Top
  >  Relatie   >  Stel is trouwfoto’s kwijt na auto-inbraak in Haarlem

trouwfotos kwijt na auto inbraak Haarlem
De trouwdag van een kersvers bruidspaar is met een grote domper geëindigd. Op de dag dat het stel elkaar het jawoord gaf werden hun trouwfoto’s gesloten tijdens een auto-inbraak in Haarlem.

Vrijdag 14 maart beloofde een bruidspaar elkaar eeuwige trouw. Het was een prachtige dag en er werd tot in de late uurtjes gefeest. Helaas bleek zaterdagochtend alleen dat alle trouwfoto’s kwijt waren. De fotografe had haar auto, met daarin haar camera, 2 harde schijven, een laptop en de geheugenkaartjes met daarop alle trouwfoto’s, even geparkeerd in garage De Appelaar in Haarlem. Toen ze terugkwam was er ingebroken in haar auto en waren alle spullen verdwenen.

De foto bij dit artikel is de enige trouwfoto die het stel nog heeft. De fotografe en de ceremoniemeester vragen dan ook iedereen om hun te helpen bij het vinden van de foto’s. Dus heb je iets gezien of ken of ben jij de dief? Geef dan in ieder geval de geheugenkaartjes terug. Deze kunnen anoniem opgestuurd worden naar: Zamenhofstraat 108 unit 7 1022 AG Amsterdam.

Foto van Lotte Huijg