Top
  >  Familie   >  6 tekenfilms voor 2013

6-tekenfilms-voor-2013
Tekenfilms zijn gemaakt voor jong en oud, voor iedereen is het even leuk. Daarom vind je hier 6 tekenfilms die in 2013 op het grote witte doek zijn te bewonderen.

Wil jij de onderstaande 6 tekenfilms voor 2013 alleen kijken of met het gezin? Het maakt allemaal niets uit, het is in ieder geval lachen geblazen. In dit artikel krijg je alvast een voorproefje van de beelden dankzij de trailers van deze tekenfilms.

Nijntje de Film

Voor de kleinste kinderen is er Nijntje de Film. In dit avontuur gaan het konijntje en haar vriendjes op speurtocht door de dierentuin en beleven onderweg van alles. De beelden laten verschillende thema’s zien, zoals dieren, kleuren, vormen en geluiden.

Vanaf 30 januari is deze film te zien in de bioscoop.

Ted en de Schat Van De Mummie 3D

De dromerige bouwvakker Ted wordt per ongeluk aangezien voor een beroemde archeoloog. Hierdoor wordt hij op expeditie gestuurd naar het land Peru. Met hulp van zijn hond Jeff, een papegaai en een professor beleeft Ted het avontuur. Hij moet namelijk een verloren stad van de Inca’s redden van een groep gemene schatzoekers.

Ted en de schat van de mummie 3D draait vanaf 13 februari in de bioscoop.

Zambezia de Verborgen Vogelstad

In de avontuurlijke film Zambezia de Verborgen Vogelstad maken we kennis met het dappere vogeltje Kai. Wanneer hij hoort van Zambezia, een grote vogelstad aan de rand van een enorme waterval, wil hij zo snel mogelijk richting de beroemde plek. Ondanks het protest van zijn vader gaat Kai toch op reis. Hij wil namelijk werken bij de Hurricane Air Defence Force, die de stad beveiligt tegen indringers. Zijn wens komt uiteindelijk uit en Kai mag gelijk aan de slag.

Deze film is vanaf 13 februari in de bioscoop te zien.

Despicable Me 2

Despicable Me 2 is een nieuw avontuur waarin iedereen uit het eerste deel terugkomt. Schurk Gru heeft dit keer zijn leven verbeterd. Samen met zijn assistent en kinderen beleeft hij een nieuw avontuur met mysterieuze krachten, waarin de Minions weer voor de nodige problemen zorgen. Daarnaast komen veel nieuwe grappige personages voorbij in de film.

Op 3 juli wordt Despicable Me 2 in de bioscoop verwacht.

Monsters University

Mike en Sulley zijn een onafscheidelijk paar, maar dat was niet altijd het geval. Vanaf het moment dat deze monsters elkaar tegenkwamen, konden ze elkaar niet uitstaan. In Monsters University zie je hoe Mike en Sulley hun verschillen overwonnen en elkaars beste vrienden werden.

Monsters University draait vanaf 10 juli in de bioscoop.

De Smurfen 2

In deze film vormen de Smurfen een team met menselijke vrienden zodat zij de gekidnapte Smurfin kunnen redden. Natuurlijk is de tovenaar Gargamel weer de boosdoener. Daarnaast heeft hij ondeugende Smurfachtige wezens gecreëerd die de Stouterds heten. Het avontuur speelt zich dit keer af in Parijs.

De film draait vanaf 31 juli in de bioscoop.