Top
  >  Familie   >  Terminale vader geeft 11-jarige dochter trouwdag cadeau omdat hij er later niet bij kan zijn

Terminale vader geeft dochter trouwdag cadeau
Veel meisjes dromen ervan om op hun trouwdag weggegeven te worden door hun vader. Voor de 11-jarige Josie Metz is dat alleen niet mogelijk. Daarom besloot haar terminaal zieke vader om zijn dochter nu alvast een trouwdag cadeau te geven.

Jim, de 62-jarige vader van Josie Metz, lijdt aan alvleesklierkanker en heeft niet al te lang meer te leven. Hij wilde graag dat de laatste verjaardag van zijn dochter die hij zou meemaken werd vastgelegd en schakelde fotografe Lindsey Villatoro in. Samen met Lindsey en zijn vrouw Grace besloot Jim om zijn dochter de dag van haar leven te bezorgen. Want in plaats van een verjaardag zetten ze een trouwerij in scene.

Tijdens de nep huwelijksdag werd Josie verrast met een verlovingsring, bloemen, een taart en een prachtige trouwjurk. De prins op het witte paard bleef alleen achterwegen, want haar vader was de grote ster. Door deze bijzondere gebeurtenis kon zijn dochter toch meemaken hoe het is om door haar vader naar het altaar gebracht te worden.

Mooiste dag van haar leven

De moeder van Josie heeft aan Huffington Post laten weten dat dit voor haar dochter de mooiste dag van haar leven was. Fotografe Lindsey maakte de onderstaande video van deze bijzondere trouwerij.

https://vimeo.com/89526392

Foto van Lindsey Villatoro