Top
  >  Relatie   >  Trouwring tegen vreemdgaan


Hoewel je elkaar tijdens een huwelijk eeuwige trouw belooft, zijn er toch genoeg mensen die buiten de deur snoepen. Om dit in de toekomst te voorkomen is er nu een trouwring die vreemdgaan tegengaat.

Je kent het verhaal vast wel: een getrouwde man komt een aantrekkelijke vrouw tegen en doet zijn trouwring af, zodat zij niet kan zien dat hij al bezet is, om zo met haar in bed te belanden. Maar volgens de TheCheeky.com behoort dit nu dankzij de trouwring die vreemdgaan voorkomt tot de verledentijd.

De Anti-cheating ring ziet eruit als een gewone trouwring, maar als de ring van de vinger wordt gehaald laat deze de afdruk I’m married in de huid achter. Volgens de makers van de ring is de kans hierdoor veel kleiner dat jouw partner vreemdgaat.

Toch zitten er ook een aantal nadelen aan de 550 dollar kostende Anti-cheating ring. Zo verdwijnt de afdruk natuurlijk na een aantal minuten. Daarnaast zijn er ook genoeg vrouwen en mannen die het helemaal niet erg vinden dat hun scharrel getrouwd is. En tot slot laat de ring zien dat je niet veel vertrouwen hebt in je grote liefde. Want welke vrouw gaat er überhaupt al bij het uitzoeken van de trouwring vanuit dat haar toekomstige man vreemdgaat?