Top
  >  Lifestyle   >  Tv-formaatgids van Sony getest


Afgelopen week was ik aanwezig bij een persevent van Sony. Hier werden alle nieuwe producten van het merk gepresenteerd. Iets wat mij erg opviel was de tv-formaatgids en deze heb ik getest.

Het kiezen van een nieuwe tv vind ik altijd erg lastig. Je ziet de toestellen alleen in de winkel en dan is het moeilijk voor te stellen hoe de tv thuis op de muur zal staan. Op de website van Sony vind je sinds kort de tv-formaatgids. Hier kun je een foto van de woonkamer uploaden en uitproberen hoe de verschillende tv’s op jouw muur staan.

Omdat ik erg benieuwd was naar de tv-formaatgids heb ik deze uitgetest. De eerste stap is een zwart-wit afbeelding uitprinten en deze op de plek plakken waar de nieuwe televisie moet komen. Als de afbeelding hangt, maak je hier een foto van en upload je deze op de website. Wanneer de foto geupload is kun je verschillende tv-modellen uitproberen op de muur.

Ik vind de tv-formaatgids gemakkelijk in gebruik en het is leuk om te zien hoe de tv op jouw eigen muur staat. Echt realistisch vind ik het niet, omdat het er nogal nep uitziet en ik me afvraag of de maten wel helemaal kloppen. Het is leuk om te proberen, maar ik denk niet dat je er echt iets aanhebt.

[pro-player width=’572′ height=’350′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=H0BHLytP1bg