Top
  >  Mode & Beauty   >  UGG kinderschoenen winter 2010 – 2011


Voor winter 2010 – 2011 heeft UGG met een collectie kinderschoenen gelanceerd. En nu de eerste sneeuwvlokken weer zijn gevallen komen deze warme wollige laarsjes maar al te goed van pas.

De collectie UGG kinderschoenen bestaat uit vrolijke en stoere laarzen gemaakt van schapenwol gecombineerd met suède of leer. Door deze materialen zijn de kinderlaarzen niet alleen lekker warm voor de voeten, maar ook stevig genoeg voor een winterse wandeling.

De UGG laarzen voor kinderen kunnen zowel door meisjes als door jongens gedragen worden. Zo zijn de klassieke UGG laarzen in het zwarte, bruin, grijs en beige geschikt voor beide. Verder zijn er voor meisjes nog rode, roze en paarse laarsjes en modellen met gespen en zakjes. De laarzen voor de jongens zijn een tikkeltje stoerder en lijken op heuse bikerboots.

Natuurlijk heeft UGG deze winter ook aan de allerkleinste gedacht. Want zelfs voor baby’s zijn er schattige UGG schoenen. De babylijn bestaat uit roze, blauwe en beige laarsjes en schoentjes die geïnspireerd zijn door mocassins en de klassieke UGG.

De UGG laarzen van 2010 voor dames kun je hier bekijken.