Top
  >  Algemeen   >  Vader martelt en vermoordt verkrachter van dochter

vader vermoordt verkrachter van dochter
Een Indiase vader heeft eigenhandig afgerekend met de verkrachter van zijn 14-jarige dochter. Hij heeft de man eerst gemarteld en vervolgens vermoord.

De 36-jarige vader, uit de stad Delhi in India, nodigde de verkrachter bij hem thuis uit onder het mom van wat dingen bespreken. Na het diner bond hij de 45-jarige getrouwde man vast aan zijn stoel. Daarna bewerkte hij met hete tangen de genitaliën van de man en vervolgens wurgde hij hem dood.

Na de moord vertrok de vader naar het politiebureau waar hij zichzelf aangaf. Hij vertelde aan de politie dat de dader, die apotheker was, 2 maanden geleden zijn dochter had verkracht. De man was bij hem thuis langs geweest en toen hij door had dat het 14-jarige meisje alleen was, misbruikte hij haar.

Bang dat dochter de schuld zou krijgen

De vader besloot voor eigen rechter te spelen en geen aangifte te doen uit angst dat zijn dochter de schuld zou krijgen. Ook was hij bang voor de reacties van bekenden en buren. De man zit inmiddels vast en wordt beschuldigd van moord, meldt The Indian Express.

Zie ook: Woedende menigte betrapt verkrachter en hakt zijn penis af