Top
  >  Familie   >  Vader slaat misbruiker van zoontje in elkaar

Vader slaat misbruiker zoontje in elkaar
In de plaats Daytona Beach in de Verenigde Staten heeft een vader een man die zijn 11-jarige zoontje misbruikte in elkaar geslagen. De vader betrapte de dader in bed met zijn kind.

Toen de vader thuis kwam zag hij hoe de 18-jarige oppas Raymond Frolander zijn zoon misbruikte. Om zijn kind te beschermen sloeg hij de man in elkaar. Vervolgens belde de vader het alarmnummer. Hij vertelde wat er gebeurd was en vroeg om een ambulance. Toen de hulpdiensten arriveerden vonden zij Frolander bewusteloos op de grond en liep er bloed uit zijn mond.

ABC News meldt dat Frolander is aangeklaagd voor het seksueel misbruiken van een kind onder de 12 jaar. Hij heeft inmiddels bekend dat hij de jongen vanaf zijn 8ste heeft misbruikt. De vader van het kind is niet aangeklaagd, omdat hij zich volgens de politie gedroeg als een vader.

Vader slaat aanrander van dochtertje dood

Overigens is dit niet de eerste keer dat een vader de misbruiker van zijn kind te lijf gaat. In de Amerikaanse plaat Shiner sloeg een vader de aanrander van zijn 4-jarige dochter dood. Deze man werd later tijdens een rechtszitting vrijgesproken van moord.