Top
  >  Familie   >  Vanavond documentaire Baby te koop op tv


Niet iedereen heeft het geluk zelf kinderen te kunnen krijgen en moet daarom zoeken naar een andere oplossing. Draagmoeders of het invriezen van eicellen kunnen dan een oplossing zijn, maar in werkelijkheid is het toch iets lastiger.

In de documentaire Baby te koop gaat Sophie Hilbrand op bezoek bij de vrijgezelle Ingrid. Zij wil nu nog geen kinderen, maar omdat ze geen relatie heeft laat ze haar eicellen invriezen in België. Ook homopaar Rob en Arijan zien we in de documentaire. Zij willen graag een kind en hebben daarvoor een draagmoeder gevonden. Omdat dit in Nederland niet makkelijk gaat, moeten ze hun droom verwezenlijken in Spanje.

Tot slot echtpaar Jan en Myleen. Ook zij worden in deze documentaire door Sophie Hilbrand gevolgd tijdens hun zoektocht naar een geschikte draagmoeder. Omdat Myleen kanker heeft gehad, kunnen zij zelf geen kinderen krijgen. Om toch een eigen kindje te kunnen krijgen gaan zij naar India, waar het echtpaar een draagmoeder heeft gevonden. Het lijkt een goede oplossing, maar zo makkelijk gaat het niet. Ze worden gechanteerd door een dokter en hebben moeite een paspoort te krijgen voor hun kind.

De documentaire Baby te koop is vanavond, 10 maart, om 21.00 uur te zien op BNN.