Top
  >  Familie   >  Vanavond film Shark Tale op tv


De gezellige familiefilm Shark Tale is vanavond op tv te zien. Shark Tale is een animatiefilm, met heel wat grappige momenten.

De film Shark Tale speelt zich af in de onderwaterwereld waarin vis Oscar weinig geld heeft, maar graag rijk en beroemd wil zijn. Hij werkt bij de walvissen-wasstraat Whale Wash en doet er dan ook van alles aan om veel geld te verdienen. Haai Lenny is een komisch figuur in de film, hij is namelijk vegetarisch. Zijn vader Don Lino is het daar absoluut niet mee eens en Lenny’s broer probeert van Lenny een stoere haai te maken.

Lenny’s broer gaat dood bij een ongeluk en op dat moment is Oscar daar aanwezig. Oscar doet dan ook alsof hij degene is die de zoon van de haaienmaffiabaas vermoord heeft en zo ziet iedereen hem als held. Hij wordt vrienden met de haai Lenny en samen proberen ze uit de handen van de haaienmaffia te blijven.

Heel wat bekende acteurs hebben de stemmen van de zeedieren ingesproken. Zo horen we de stem van Will Smith, Robert de Niro en Renée Zellweger in de film. Shark Tale is vanavond om 20.00 uur te zien op SBS6.

https://www.youtube.com/watch?v=tusZfrOgoV8