Top
  >  Familie   >  Verlamd 4-jarig bruidsmeisje loopt naar altaar dankzij harnas

Verlamd bruidsmeisje loopt naar altaar dankzij harnas
Vorige maand kon je op Vrouwblog al lezen over een harnas waarmee invalide kinderen kunnen lopen. De geweldige uitvinding heeft inmiddels al veel kinderen blij gemaakt. Zo kon een verlamd 4-jarig bruidsmeisje naar het altaar lopen dankzij het harnas.

De 4 jaar oude Isabella Luckett kan door hersenverlamming niet lopen en zit in een rolstoel. Ongeveer 2 jaar geleden vroeg haar tante Louise Luckett of Isabella haar bruidsmeisje mocht zijn. Haar ouders hadden gehoopt dat ze rond de trouwdag enkele stappen kon zetten, maar dat was helaas niet het geval.

Toen haar ouders lazen over het Upsee harnas hadden ze direct hoop dat ze hiermee hun dochter een geweldige dag konden bezorgen. Vader Gray nam contact op met bedrijf dat de Upsee maakt en liet in korte tijd een speciaal bruidsmeisjesharnas voor zijn dochter maken. Tijdens de huwelijksdag werd het harnas aan Gray vastgemaakt en kon zijn dochter naar het altaar lopen. Natuurlijk hield bijna niemand van de gasten het droog toen ze Isabella voorbij zagen komen.

Isabella Luckett Upsee
Volgens Natalie, de moeder van het meisje, heeft haar dochter een geweldige dag gehad. Isabella voelde zich net Assepoester en kon dankzij het harnas zelfs dansen. “Bella is erg verlegen, maar ze heeft me verteld dat ze zich die dag als een prinses voelde. Met het harnas wandelen was veel makkelijker dan we hadden gedacht. Onze dochter was er meteen weg van. Op alle foto’s lacht ze, dus ik weet dat ze heel blij was,” laat Natalie weten aan de Daily Mail.

Upsee harnas

De Upsee is uitgevonden door Debby Elnatan en kwam vorige maand op de markt. Debby is de moeder van de invalide Rotem en zij ontwikkelde het product omdat haar zoon graag wilde lopen en dansen. Door middel van het harnas en een speciaal paar sandalen kunnen ouder en kind samen lopen.