Top
  >  Relatie   >  Hoe voorkom je kaakpijn en kramp bij pijpen?

Hoe voorkom kaakpijn kramp bij pijpen
Pijpen, voor veel vrouwen is het niet altijd even prettig, zeker als je pijn of kramp krijgt. Want hoe voorkom je toch die kaakpijn en kramp bij het pijpen?

De meeste mannen kun je geen groter plezier doen dan ze te verwennen met een pijpbeurt. Hoewel de meeste vrouwen hier best voor in zijn, wordt het plezier vaak overschaduwd door een zeurend en pijnlijk gevoel in de kaak. Dit treedt soms al na enkele minuten op en is heel vervelend. Want hierdoor houd je het niet lang vol, maar met de volgende tips kun je kaakpijn en kramp bij het pijpen wellicht voorkomen.

Positie

Tijdens het pijpen is het belangrijk dat je een comfortabele positie inneemt. Als je dit niet doet is de kans groot dat je na enkele seconden al kaakkramp krijgt. De meest comfortabele stand voor jou, en ook gelijk de meest nederige, is dat hij zit en jij tussen zijn benen knielt.

Kaak kantelen

Iets waar ook veel vrouwen baat bij hebben, is hun kaak meer naar onderen kantelen. Hierbij houd je je hoofd iets meer naar beneden, in plaats van rechtop, en breng je je kin meer richting je keel. Als je vervolgens toch kramp krijgt, kun je dit tegengaan door met je tong tegen je ondertanden te duwen.

Ontspannen

Het is goed mogelijk dat je onbewust bang bent om je man tijdens het pijpen pijn te doen met je tanden, waardoor je je mond te ver opent. Probeer dit te voorkomen en laat de spieren rondom je kaak ontspannen. Houd je mond ontspannen open en let erop dat je je kaak niet onbedoeld naar voren of naar achteren uitsteekt, waardoor er extra spanning ontstaat. Daarnaast is het ook belangrijk dat je tong ontspannen is. Als deze gespannen is, zorgt dit ervoor dat de achterkant van je kaak pijn gaat doen.

Afwisseling

Als je minuten lang onafgebroken recht op en neer gaat met de penis in je mond, dan krijg je hier zeker last van. Wanneer je een pijnscheut voelt neem je even een adempauze en zorg je voor afwisseling. Je kunt je bijvoorbeeld op zijn ballen concentreren, hem likken, zoenen of alleen zijn eikel in je mond nemen.

Handen

Om je kaakspieren echt goed tot rust te laten komen, kun je het beste even stoppen met pijpen. In plaats daarvan kun je hem verwennen met je handen. Zo onderbreek in het spel niet echt en kun je weer verder gaan als de kramp is gezakt.

Oefen

Oefening baart kunst, is een veel gehoord gezegde. Dit gaat ook op voor pijpen. Als je het regelmatig doet, raakt je mond vanzelf meer gewend aan het openstaan en zul je minder last hebben van pijn en kramp in je spieren.