Top
  >  Familie   >  Vrouw bevalt van alien baby

Vrouw-bevalt-alien-baby
Als toekomstige moeder wil je niets liever dan een gezond kindje op de wereld zetten. Helaas kwam deze wens voor Jamila Mandula niet uit, zijn beviel van een alien baby.

De 23-jarige Jamila Mandula uit Malawi is, hoe hard het ook klinkt, bevallen van een soort alien-achtige baby. Het monsterlijke meisje lijdt aan de zeldzame huidziekte Harlequin ichthyosis. Bij deze baby uit zich dat in een witte gezichtshuid met een soort ruitjespatroon en ongewone rode en opgezwollen lippen en ogen.

Of de baby de ziekte zal overleven is op dit moment nog niet duidelijk. Veel kinderen met deze aandoening overlijden binnen een paar dagen, maar met de juiste behandeling kunnen ze ook overleven. Heel oud worden de patientjes meestal niet, maar de levensduur kan verlengd worden. Zo werd in 1984 Nusrit Nelly Shaheen geboren en de jonge vrouw is nog altijd in leven. Maar helaas hebben ze volgens The Maravi Post in het ziekenhuis waar het meisje geboren is nooit met deze ziekte te maken gehad en haar overlevingskansen zijn dan ook heel klein.