Top
  >  Algemeen   >  Vrouw doodgestoken in basisschool Rotterdam


In de hal van een basisschool in Rotterdam is vanmiddag een vrouw doodgestoken. Een andere vrouw raakte gewond tijdens de steekpartij.

Op basisschool Augustinus in Rotterdam aan de Josephstraat heeft vrijdagmiddag een man twee vrouwen neergestoken. Eén van de vrouwen is overleden aan haar verwondingen en het andere slachtoffer raakte gewond. Het is nog niet duidelijk hoe ernstig haar verwondingen zijn.

Ruzie

Hoewel er in eerste instantie werd gemeld dat de vrouwen waren neergestoken op het schoolplein, vond het incident plaats in de hal van de school. Volgens een politiewoordvoerder was er een ruzie ontstaan tussen de twee vrouwen en een nog onbekende man op de West-Kruiskade. De ruzie verplaatste zich tot in de basisschool en escaleerde daar in een vechtpartij. De man trok vervolgens zijn mes en stak de vrouwen neer.

De politie heeft de dader nog niet aangehouden, maar een woordvoerder heeft wel laten weten dat er enkele aanknopingspunten zijn omtrent de identiteit van de man. Over de identiteit van de twee vrouwen is nog niet bekend.

Kinderen ongedeerd

Volgens RTV Rijnmond zijn de kinderen van de basisschool ongedeerd gebleven. Zij zaten allemaal in één ruimte om te kijken naar een voorstelling en hebben waarschijnlijk niets meegekregen. De schoolleiding heeft na de steekpartij de alle ouders gebeld om de kinderen op te halen.