Top
  >  Mode & Beauty   >  Vrouw heeft enorme baard

Vrouw baard
Harnaan Kaur wordt sinds haar 11de geplaagd door haargroei op haar gezicht. De vrouw heeft zich lang geschaamd voor haar enorme baard, maar nu voelt ze zich vrouwelijk en sterk.

De 23-jarige Harnaam Kaur, uit de stad Slough in Engeland, lijdt aan polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS). Deze aandoening zorgt ervoor dat haar lichaam veel testosteron aanmaakt. Hierdoor kreeg Harnaam op 11-jarige leeftijd een baard. Naast gezichtsbeharing heeft de vrouw ook last van haargroei op haar borst en armen.

Door haar aandoening werd Harnaam erg gepest. Het was zelfs zo erg dat ze het huis niet meer uitkwam en zelfmoord wilde plegen. Dit veranderde toen ze zich op haar 16de aansloot bij het sikhisme. Bij dit geloof is het verboden om je lichaamshaar af te knippen. Hierdoor heeft de vrouw nu dan ook altijd een baard.

Gelukkig met een baard

Harnaam heeft inmiddels een baan gevonden op een basisschool en dat zorgt natuurlijk wel eens voor vragen. “De grappigste reacties komen van de kinderen op school. Ze vragen me waar ik mijn baard gekocht heb, ik zeg dan maar dat het een Halloween outfit is. Ik kan er nu wel om lachen,” laat ze weten aan de Daily Mail.

Ook zegt ze nu gelukkiger dan ooit te zijn en zich met haar baard sexy en vrouwelijk te voelen. De enige wens die ze nog heeft is een leuke man om mee te trouwen. Sinds haar verhaal op internet verscheen heeft Harnaam al een aantal huwelijksaanzoeken gehad, dus wie weet komt daar binnenkort verandering in.