Top
  >  Mode & Beauty   >  Vrouw laat zich verbouwen tot vampier

Vrouw verbouwen vampier
Na de gekte onder jongeren lijkt het vampierenvirus nu ook volwassenen in zijn ban te hebben. Zo liet Maria Cristerna zich ombouwen tot een vampier.

De 35-jarige Maria Cristerna, uit Guadalajara in Mexico, zag er ooit uit als een normale vrouw. Tegenwoordig wordt de voormalige advocate The Vampire Lady genoemd en als je naar haar kijkt begrijp je maar al te goed waarom. Maria zit van onder tot boven vol met tatoeages en heeft verschillende piericings. Daarnaast heeft ze vampieren hoektanden in haar mond laten plaatsen en metalen hoorntjes op haar voorhoofd.

Maria Cristerna

Maria is moeder van 4 kinderen, werkt als dj en geeft lezingen over huiselijk geweld. Ze zegt dat ze het niet erg vindt als mensen naar haar kijken. “Ik geloof dat wat ik doe maakt wie ik ben en niet hoe ik eruitzie. Ik ben altijd al anders geweest,” laat ze weten.

https://www.youtube.com/watch?v=HutbnmY4zD4

Andere bizarre lichaamsversieringen

Overigens is deze vampieren vrouw niet de enige die zich heeft laten verbouwen om er anders uit te zien. Zo gaf een 33-jarige man meer dan 70.000 euro uit om op Justin Bieber te lijken. Verder zijn er ook minder ingrijpende, maar nog altijd wel bizarre lichaamsversieringen zoals Eyeball Tattoo, Scarification, 3D-Art Implant, Corset Piercings, Branding, Body Suspension, Tongue bifurcation en Pointy Ears.