Top
  >  Lifestyle   >  Vrouw poept uit vagina na medische blunder

Vrouw poept uit vagina na medische blunder
Een toiletbezoek heeft een Amerikaanse vrouw onlangs versteld doen staan. Linda Robinson, die net geopereerd was, poepte namelijk uit haar vagina.

Linda Robinson melde zich een tijd terug bij het Duke University Medical Center in Durham, in de Amerikaanse staat North Carolina, omdat ze problemen had met haar stoelgang. De artsen besloten daarom om een stuk van haar endeldarm af te snijden. Dit zou daarna weer vastgezet worden aan haar anus.

Medische blunder

De dag na haar operatie ontdekte de vrouw dat er bloed en poep uit haar vagina kwam. De artsen hadden haar darm vastgemaakt aan haar vagina in plaats van aan haar anus. Deze medische blunder moest rechtgezet worden tijdens een tweede operatie.

Hoewel Linda Robinson nu niet meer uit haar vagina poept, heeft de vrouw na haar nieuwe operatie wel last van andere problemen. Zo kan ze onder meer slecht zien, heeft ze spraakmoeilijkheden en een verstoorde hand-oog coördinatie. Dit zou veroorzaakt zijn omdat Linda psychische schade heeft opgelopen door de fout van de artsen.

Rechtszaak

De vrouw en haar man hebben dan ook besloten om de artsen die haar behandeld hebben voor de rechter te slepen. “Het vereist geen deskundige verklaring om te begrijpen dat uitwerpselen niet bedoeld zijn om uit de vagina te komen,” luidt het vonnis meldt Courthouse News. Hoeveel geld het stel krijgt voor de medische fout is nog niet duidelijk.