Top
  >  Relatie   >  Vrouw trouwt met moordenaar tweelingzus

Vrouw trouwt moordenaar tweelingzus
Op Valentijnsdag heeft in Argentinië een zeer bijzonder huwelijk plaatsgevonden. Een vrouw is daar getrouwd met een man die is veroordeeld voor de moord op haar tweelingzus.

Edith Casas is gister getrouwd met Victor Cingolani, de man die vastzit voor de moord op haar tweelingzus Johana Casas. Johana werd in 2010 gevonden in een veld buiten Pico Truncado. Het meisje had 2 kogels in haar borst. Victor was op dat moment haar ex-vriend en werd gearresteerd en veroordeeld tot 13 jaar gevangenisstraf.

De 22-jarige Edith Casas, die zegt dat haar relatie met Victor Cingolani pas begon na de moord op haar tweelingzus, is ervan overtuigd dat haar echtgenoot onschuldig is. Haar familie en buurtgenoten denken hier echter anders over. Zo werd het gemeentehuis waar het huwelijk plaatsvond belaagd door een menigte die stenen en eieren gooide. Hierdoor duurde het uren voordat de kersverse bruid naar buiten durfde. Haar 28-jarige man werd na de ceremonie direct naar de gevangenis teruggebracht.

Verzet tegen huwelijk

Aan The Australian News laat de moeder van Edith Casas weten dat haar dochter gek is geworden. Ook noemt ze haar schoonzoon een moordenaar en een manipulator. De wanhopige moeder probeerde het huwelijk via de rechter tegen te houden. De rechter besloot afgelopen december dat het huwelijk moest worden uitgesteld, totdat het psychologisch onderzoek van de bruid was afgerond. Hieruit bleek dat Edith niets mankeert.