Top
  >  Relatie   >  Vrouw trouwt met reuzenrad

Vrouw trouwt reuzenrad
Een vrouw uit de staat Florida in de Verenigde Staten is onlangs in het huwelijksbootje gestapt. Dit is op zich natuurlijk niet zo bijzonder, was het niet dat Linda Ducharme is getrouwd met een reuzenrad.

De 55-jarige Linda Ducharme heeft een aandoening waardoor ze zich seksueel aangetrokken voelt tot voorwerpen. De vrouw trouwde vorig jaar met een reuzenrad genaamd Bruce. Ze leerde het reuzenrad in 1982 kennen. Linda werd direct verliefd op de attractie en bezocht vele kermissen. Maar in 1986 werd Bruce kapot gemaakt door een storm en kwam hij op een schroothoop terecht. 25 jaar later kwam de vrouw het reuzenrad weer tegen op een afvalplaats, op ongeveer 5.000 kilometer van haar huis, en werd ze opnieuw verliefd op Bruce.

In de tijd dat het reuzenrad niet in haar leven was, heeft Linda Ducharme niet drooggestaan. Zo werd ze verliefd op en vliegtuig toen ze als piloot werkte. Toen de relatie kapot ging kreeg de vrouw gevoelens voor een trien. Om dichter bij haar liefde te zijn, werd ze conductrice. Deze relatie liep stuk toen Linda betrapt werd terwijl ze de liefde bedreef met de trein en hierdoor werd ontslagen, meldt New York Daily News.

Man heeft seks met 999 auto’s

Overigens is Linda Ducharme niet de enige persoon die zich seksueel aangetrokken voelt tot voorwerpen. Edward Smith is een 62 jarige man die seks heeft gehad met 999 auto’s. Hij besloot onlangs ook te kiezen voor zijn grote liefde een Volkswagen Beetle.

Foto via New York Daily News