Top
  >  Relatie   >  Vrouw wordt wakker zonder vagina

Vrouw wordt wakker zonder vagina
In Zambia deed een vrouw onlangs een vreemde ontdekking. Chipo Sibanda werd namelijk opeens wakker zonder vagina!

De 29-jarige Chipo Sibanda ging op de ochtend van 29 april, zoals ze elke ochtend doet, naar het toilet. Maar hoe ze ook perste haar urine wilde er met geen mogelijkheid uit. Omdat de vrouw door had dat er iets niet klopte, belsloot ze om haar vagina te bekijken en wat bleek die was verdwenen!

Chipo Sibanda, die graag met getrouwde mannen het bed deelt, herinnerde zich dat ze in het verleden was gewaarschuwd door Mai Tawanda om van haar man af te blijven. Toen ze eenmaal bij de bedrogen vrouw was, smaakte ze haar om haar vagina terug te geven. Tawanda wilde dat niet doen en begon Chipo te slaan. 3 uur na het gevecht werd Sibanda bevrijd door Tawanda’s zus. Hierna moest ze direct naar het toilet, waar ze ontdekte dat haar onderste schaamlippen er weer waren.

Verlate 1 april grap?

Hoewel ik het vermoeden heb dat het bovenstaande verhaal een soort van 1 april grap is, is het volgens de The Zimdiaspora toch echt gebeurd. Zo zou Chipo Sibanda haar lesje hebben geleerd en haar excuus hebben aangeboden aan alle vrouwen die ze ooit pijn heeft gedaan.