Top
  >  Algemeen   >  Vrouwblog.nl haalt in oktober 1 miljoen unieke bezoekers

Taart vrouwblog 1 miljoen bezoekers
Vrouwblog.nl heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Gebaseerd op de cijfers van Google Analytics hadden we in oktober meer dan 1 miljoen unieke bezoekers en zaten we bijna tegen de 1,1 miljoen bezoekers aan.

Hoe het begon

Toen ik in november 2009 Vrouwblog.nl lanceerde zag ik het als een leuk zijproject. Ik was net klaar met mijn studie, had mijn bedrijf Femmedia opgericht en mijn aandacht was niet gericht op Vrouwblog.nl. Met mijn 24 jaar was ik wat jonger dan de doelgroep van het online magazine dat zich richt op vrouwen tussen de 25 en 50 jaar.

Maar hoe ouder ik werd, hoe leuker ik het begon te vinden om te schrijven voor Vrouwblog.nl. Vorig jaar na mijn zomervakantie begon ik mijn aandacht te richten op artikelen voor vrouwen. Vooral via social media was er veel positieve feedback op de artikelen en zo groeide Vrouwblog.nl van een zijproject naar het centrale aandachtspunt.

Inmiddels ben ik zo blij en trots op onze lezeressen. Het is zo leuk om te zien dat vrouwen, en soms ook mannen, de interactie aangaan en met elkaar discussiëren en soms elkaar helpen met problemen.

1 miljoen bezoekers vrouwblog

Bedankt 1 miljoen unieke bezoekers!

1 miljoen unieke bezoekers! En dat met minimale middelen, zonder injecties van investeerders of samenwerkingen met gevestigde partijen en met veel liefde en heel veel uren. Vrouwblog.nl heeft 23.000 fans op Facebook, 11.500 reacties op 2.500 artikelen.

Hiervoor danken we al onze Nederlandse, maar ook Belgische bezoekers. Want 13 procent van de bezoekers komt uit België. Maar we hebben ook bezoekers uit Suriname en Nederlandse Antillen! Wij zijn heel blij met onze bezoekers. Bedankt!