Top
  >  Lifestyle   >  Vrouwen verliezen liever trouwring dan mobiele telefoon


Een trouwring is iets waar de meeste vrouwen veel waarde aan hechten. Toch verliezen de meeste vrouwen liever hun trouwring dan hun mobiele telefoon.

Uit een onderzoek van Intel Corporation onder 2.500 mensen is gebleken dat 77 procent van de mensen het verliezen van hun mobiele telefoon ziet als de meest stressvolle ervaring op vakantie. We vinden het zelfs erger dan het verliezen van onze trouwring. Want slechts 55 procent beschouwt dit als ergste. Vooral vrouwen zien het verliezen van hun smartphone als extreem stressvolle ervaring. Zo gaf 82 procent toe dit een enorme ramp zou zijn. Bij de mannen lag het percentage met 73 procent iets lager.

Verder bleek uit de enquête dat 44 procent zich angstig voelt als zij zonder telefoon op vakantie gaan. Ook gaf 87 procent van de ondervraagden toe dat zij gelukkiger zijn als ze hun telefoon meenemen op vakantie. Verder zei 64 procent dat ze hun toiletspullen, haardroger en schoenen thuis zouden laten om zo hun mobiele telefoon en bijhorende spullen in de koffer te krijgen.