Top
  >  Inspire   >  Waar wordt vakantiegeld aan uitgegeven sinds corona?

Ga je dit jaar niet op vakantie? Of ga je lekker een paar daagjes weg, maar houd je hierdoor wat geld over? Investeer dit dan goed en upgrade jouw huis. Dit is dan ook de perfecte tijd om alle klusjes in huis op te pakken. Wanneer je een druk leven hebt, kunnen deze klusjes zich nog wel eens opstapelen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij het groter wilt aanpakken. Misschien is het nu wel eens tijd voor die nieuwe keuken of badkamer? Hier kan veel bij komen kijken en daarom geven we in dit artikel een aantal handige tips om jouw huis een upgrade te geven. Ben je benieuwd? Lees snel verder!

Keuken upgrade

Is het tijd om jouw keuken een upgrade te geven? Dan kun je dit natuurlijk zo groots aanpakken als je dat zelf wilt. Zo kun je kiezen voor nieuwe kastjes of om je keukenkastjes te laten wrappen voor een totaal andere look. Wanneer je een andere indeling van je keuken wilt, is het dan toch echt tijd voor een totale make-over van je keuken. Hier kan veel bij komen kijken, denk aan de indeling, de materialen en kleuren. Er zijn zoveel keuzes die gemaakt moeten worden, waardoor wat keuken inspiratie erg handig kan zijn. Hier kun je veel ideeën vinden voor jouw toekomstige droomkeuken. 

Badkamer upgrade

Naast een upgrade van je keuken kan het ook tijd zijn voor een upgrade van je badkamer. Een badkamer verbouwen is al snel veel werk, waardoor het logisch is dat je dit idee al lang in je hoofd hebt, maar telkens toch een jaartje uitstelt. Een badkamer was voorheen vooral functioneel ingedeeld, maar tegenwoordig kom je helemaal tot rust in je badkamer en kun je het meer zien als je eigen wellness kamer. Er zijn dan ook erg veel verschillende stijlen voor badkamers, denk hierbij aan retro of juist modern. Bovendien kun je zelfs voor gouden of mat zwarte kranen kiezen om je badkamer een totaal andere look te geven. Daarnaast kan een opvallende grote spiegel ook erg veel doen voor je badkamer. 

Kortom, jouw huis een upgrade geven is de perfecte manier om de vakantie door te komen zonder vakantiestress. Kies bijvoorbeeld voor een keuken of badkamer upgrade. Dit kun je zo groots aanpakken als je zelf wilt. Zo kun je ervoor kiezen om kleine elementen en accessoires aan te pakken of juist alles om te gooien en een totale make-over te geven.