Top
  >  Wonen & Interieur   >  Wat zijn de trends op het gebied van vloeren?

Ga je een huis opnieuw inrichten omdat je zojuist een nieuwe woning hebt gekocht of gehuurd? Of wil je je inrichting gewoon eens helemaal omgooien? Dan is de keuze van je vloer erg belangrijk. Je vloer is namelijk een erg groot oppervlak, waardoor het veel invloed heeft op de verdere inrichting en sfeer in je woning. Daarnaast vervang je een vloer ook niet zo vaak, waardoor het belangrijk is dat je een keuze maakt waar je lang mee kunt doen. Ben je benieuwd wat de huidige trends zijn op het gebied van vloeren? Lees dan snel verder!

Een visgraatvloer

Ten eerste is een visgraatvloer enorm populair. De naam zegt hier al meteen iets over de manier waarop de vloer wordt gelegd, dit is namelijk in de vorm van een visgraat. Korte planken worden schuin en haaks op elkaar neergelegd, wat een erg leuk effect geeft. Toch is het een relatief rustig patroon, waardoor je er niet snel op uitgekeken raakt. Daarnaast heeft het patroon een erg luxe uitstraling, wat een toevoeging kan zijn aan je interieur. Een visgraatvloer heb je natuurlijk ook in verschillende kleuren, maten en materialen. Om jouw perfecte visgraatvloer uit te kiezen, ben je bij Issa vloeren op het juiste adres. Ze beschikken namelijk over een enorm ruim assortiment, waardoor ook jouw perfecte visgraatvloer hierbij moet zitten. 

Floorify vloer

Daarnaast is een floorify vloer ook erg populair. Dit is namelijk een vloer die echt geleefd kan worden en dus bestand is tegen ongelukjes. Ideaal dus als je kinderen hebt die wel eens wat laten vallen, of als je zelf natuurlijk af en toe iets uit je handen laat vallen. Een Floorify vloer is een pvc vloer van een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Hierdoor zal de vloer lang meegaan en niet snel slijten, waardoor je lang plezier hebt van jouw keuze. Bovendien ziet de vloer eruit als een echte houten vloer, wat een mooie robuuste look kan geven aan je interieur. Met een floorify vloer heb je dus de voordelen van een pvc vloer, maar de uitstraling van een echte houten vloer. 

Kortom, als je je interieur een nieuwe look wilt geven, is de vloer zeker erg belangrijk. Je kunt dan kiezen voor een mooie visgraatvloer, wat een erg luxe uitstraling aan je interieur kan geven. Wanneer je dan kiest voor een floorify vloer heb je ook nog eens een pvc vloer van kwaliteit die jaren mee zal gaan.