Top
  >  Lifestyle   >  Zwaarste vrouw ter wereld valt 363 kilo af na valse moordbekentenis

Zwaarste vrouw ter wereld valt 363 kilo af
Mayra Rosales, ooit de zwaarte vrouw ter wereld, is 360 kilo afgevallen nadat ze een valse moordbekentenis had afgelegd. Ze vertelde aan de politie dat ze met haar 454 kilo wegende lichaam haar 2-jarige neefje had geplet.

De 33-jarige Mayra Rosales uit Texas had met haar ruim 454 kilo lange tijd het record van de zwaarste vrouw ter wereld op haar naam staan. Toen 5 jaar geleden haar 2 jaar oude neefje werd vermoord besloot ze zichzelf aan te geven, omdat ze door haar gewicht ten dode was opgeschreven. Tegenover de politie verklaarde de vrouw dat ze haar evenwicht was verloren en toen bovenop het kind was gevallen. Door haar gewicht was zijn hoofdje verbrijzeld.

Zwaarste vrouw ter wereld
Uit de autopsie bleek echter dat het hoofdletsel bij het jongetje veroorzaakt was door herhaaldelijk geweld. Uiteindelijk gaf Mayra Rosales toe dat ze een valse moordbekentenis had afgelegd. Niet zij maar haar zus, de moeder van het kind, had de moord gepleegd. De vrouw is inmiddels gearresteerd en is veroordeeld tot een celstraf van 15 jaar.

Met Mayra Rosales gaat het goed. Ze is maar liefst 363 kilo afgevallen waardoor ze nu nog 91 kilo weegt. “Ik kon eerst niet eens meer staan, mijn benen konden mijn gewicht niet meer dragen. Het is een wonder dat ik leef en gezond ben,” laat ze in een interview met ABC weten.

https://www.youtube.com/watch?v=asAEmI2V3CU