Top
  >  Lifestyle   >  10 kerstcadeaus voor vrouwen


Over ongeveer 2 weken is het alweer Kerst. Daarom is het nu het perfecte moment om 10 mooie kerstcadeaus voor vrouwen te onthullen.

Geef jouw man je elk jaar met kerst een cadeau dat je eigenlijk niet wilde hebben? Zorg dan dat hij de onderstaande 10 kerstcadeaus voor vrouwen onder ogen krijgt. Want met de volgende ideeën lukt het hem vast wel om het perfecte kerstcadeau voor jou te vinden.

Maar ook voor de heren geldt: Weet je niet wat je die speciale vrouw in jouw leven dit jaar met kerst cadeau moet geven? Met 1 van de volgende kerstcadeaus zit je altijd goed.

Beautyproduct
Vrouwen vinden het heerlijk om verwend te worden en daarom zijn beautyproducten een perfect kerstcadeau. Voor de feestdagen komen merken vaak met een limited edition parfum,  een nieuw make-up item of een eenmalige bodyproduct.

Accessoire
Kleine lederen accessoires zijn misschien niet al te groot van stuk, maar daardoor niet minder speciaal. Kies bijvoorbeeld voor een mooi portemonnee, een chique make-up etui of een exclusieve sleutelhanger.

Boek
Veel vrouwen vinden een goed boek pure verwennerij. Dit cadeau belooft dan ook een aantal uur plezier tijdens de koude winterdagen.

Tas
Accessoires maken een mooie outfit pas echt perfect. Daarom mag een goede tas in geen enkele garderobe ontbreken. De tassen van Chanel, Dior en Louis Vuitton zijn voor de meeste vrouwen een droom. Wanneer dit iets te veel van het goede is, kun je kiezen voor een mooie lederen exemplaar van een minder exclusief merk.

Camera
Vrouwen vinden het fijn om foto’s van mooie herinnering te hebben. Een camera is dan een handig kerstcadeau waarmee zij alle dierbare momenten kan vastleggen.

Sieraad
Marilyn Monroe zong ooit “Diamonds are a girl’s best friend” en deze woorden zijn vandaag de dag nog altijd even waar als toen. Veel vrouwen houden nu eenmaal van glinsterende stenen. Maar ook een sieraad zonder diamanten doet het altijd goed onder de kerstboom.

Interieur accessoire
Voor veel vrouwen is een mooi en gezellig ingericht huis belangrijk. Daarom vallen mooie accessoire voor het interieur dan ook vaak goed in de smaak. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, kandelaars, fotolijstjes, een schaal of aan een karaf met glazen.

Sjaal
Een sjaal is één van de meest gedragen accessoires en komt tijdens de wintermaanden altijd goed van pas. Zo kun je kiezen voor een lekkere warme kasjmieren sjaal of voor een mooie zijde omslagdoek.

Beautybehandeling
Na alle feestdagen kunnen veel vrouwen wel even wat tijd voor zichzelf gebruiken. Een beautybehandeling is dan ook een goede keuze om, na alle drukte van de decembermaand, tot rust te komen.

Weekendje weg
Wil je dat deze kerst onvergetelijk wordt? Denk dan aan een romantisch weekend in Venetië, winkelen in Parijs of wandelen over de Ramblas in Barcelona. Probeer te achterhalen wat jouw vrouw echt romantisch vindt en geef haar dit weekendje cadeau.