Top
  >  Algemeen   >  3-jarig meisje verkracht met levende slang


In Zuid-Afrika is een peuter op een zeer schokkende en bizarre manier seksueel misbruikt. Een 3-jarig meisje werd verkracht met een levende slang.

In de stad Bloemfontein in Zuid-Afrika is gister een 27-jarige man veroordeeld tot 20 jaar cel wegens het verkrachten van een meisje met behulp van een levende slang. Op 31 oktober belde Martin Jozana aan bij het ouderlijk huis van het slachtoffertje. Hij wilde een slang verkopen en toen er niet op zijn aanbod werd ingegaan, nam hij het meisje mee. Waarna hij haar op een afgelegen hoek penetreerde met de slang.

Toen het afschuwelijke voorval plaatsvond was de moeder van het slachtoffertje niet thuis. Toen zij even later arriveerde, trof ze haar 3-jarige dochter huilend en bebloed aan. De vrouw wees Jozana direct aan als de schuldige.

Zeer schokkende zaak

Rechter Jan Greyvenstein, die al ruim 2.000 rechtszaken over seksueel misbruik heeft behandeld, noemt deze zaak zeer schokkend. “Wat er in iemands hoofd omgaat om zoiets te doen, begrijp ik niet. Dit valt niet goed te praten,” liet hij aan het Zuid-Afrikaanse Volksblad weten.