Top
  >  Eten & Drinken   >  35-jarige vrouw ziet er door alcohol uit als bejaarde

35 jarige vrouw ziet door alcohol uit als bejaarde
Een 35-jarige vrouw ziet er door jarenlang alcoholmisbruik inmiddels uit als bejaarde. Beverley Pickorer staat dan ook helaas op het punt om te overlijden.

Toen Beverley Pickorer begin 20 was, raakte de Engelse vrouw na het stuklopen van een aantal relaties verslaafd aan drank. Op haar dieptepunt dronk ze maar liefst 24 blikken bier, 7 halve liters bier en een flesje cider. Het zware drankmisbruik heeft het lichaam van Beverley dan ook volledig gesloopt. Ze is pas 35 jaar, maar haar fysieke toestand staat gelijk aan dat van een bejaarde vrouw.

Beverley, die moeder is van 4 kinderen tussen de 6 en 15 jaar oud, heeft een zware leveraandoening en zal niet al te lang meer leven. Ze kan niet meer praten en zelfstandig eten en is dan ook volledig afhankelijk van anderen. Hierdoor woont ze al 8 maanden in een verzorgingshuis.

Gewend geraakt aan alcoholmisbruik

Partner Anthony is de 31-jarige partner van Beverley. Hij heeft al 6 jaar een relatie met haar en verzorgt haar nu 5,5 jaar. Met het verhaal van zijn vriendin hoopt hij andere mensen te waarschuwen voor de gevolgen van drankmisbruik. “Ze is de jongste persoon in dit verzorgingshuis. Het enige wat ze nog kan is de hele dag in bed blijven. Toen ik haar leerde kennen nam ik haar alcoholmisbruik voor lief. Het is iets waaraan ik gewend ben geraakt. Als ze opstond pakte ze altijd direct een blikje bier,” laat hij weten aan de Mirror.

Foto via Mirror