Top
  >  Mode & Beauty   >  4 tassen die elke vrouw moet hebben


Veel vrouwen zijn dol op tassen, maar soms kan het vinden van de perfecte tas geen gemakkelijk opgave zijn. Toch zijn er 4 tassen waarvan ik vind dat elke vrouw ze moet hebben.

Als je een tas koopt zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo moet je van te voren bedenken waarvoor je de tas gaat gebruiken. Als je een geschikt model hebt gevonden moet je de tas ook passen. Je moet hierbij letten of de tas geschikt is voor jouw figuur. Als de tas bijvoorbeeld te groot is kan dit overweldigend overkomen, maar als het model te klein voor je is kun jij juist kolossaal lijken. Ondanks dit zijn er toch 4 soorten tassen die elke vrouw in haar garderobe moet hebben.

De handtas

Een echte handtas mag absoluut niet ontbreken in je tassencollectie. Deze tas is namelijk de ster in tassenland. Door zijn stijlvolle voorkomen kun je dit model werkelijk met alles combineren. Probeer er wel voor te zorgen dat het handvat van de tas niet te groot is, dit kan namelijk rommelig ogen.

De tote

Een Tote mag niet door de war gehaald worden met een handtas, ondanks dat deze tas ook aan de hand gedragen kan worden. Tote’s kenmerken zich door hun grote shopperachtige voorkomen, deze tas is dus ideaal voor al je dagelijkse spullen.

De schoudertas

De schoudertas is misschien wel de meest praktische tas die er bestaat. Je hebt immers altijd je handen vrij. Hierdoor is dit model zeer geschikt voor een uitstapje met de kinderen, maar ook voor een middagje shoppen.

De clutch

Tijdens een avondje uit is een clutch je ideale partner. Dit kleine tasje, dat je in je hand houdt, is stijlvol en compact. Hoewel een clutch niet bedoelt is om heel je hebben en houwen in te stoppen, moet je wel een model kiezen dat groot genoeg is om essentiële dingen, zoals geld, sleutel, lippenstift en een mobiele telefoon, in te stoppen.