Top
  >  Familie   >  6 leuke dingen om thuis te doen


Heb je zin om iets leuks te doen, maar heb je geen zin om weg te gaan? Geen probleem thuis kun je ook genoeg leuke dingen doen en daarom selecteerde wij 6 leuke dingen om thuis te doen.

Als je een dagje thuis bent en niet zo goed weet wat je moet doen, dan zijn er genoeg leuke dingen te bedenken die je om en in het huis kunt doen. Wij zochten 6 activiteiten voor je uit die je over het algemeen zowel binnen als buiten kunt doen.

Spelletje spelen
Een spelletje spelen is een perfecte manier om iets samen te doen met heel de familie. Plan daarom bijvoorbeeld eens een spelletjesavond in plaats van een filmavond. Je kunt kiezen voor bordspelletjes, maar sommige spelcomputers hebben ook spelletjes die geschikt zijn voor de hele familie.

Boek lezen
Staat je boekenkast vol met ongelezen boeken of wil je nog steeds dat ene boek lezen? Zet de tv dan eens een avondje uit en ga dan lekker met dat boek op de bank zitten.

MP3 speler updaten
Hoor je je collage vaak een onbekend liedje neuriën of hebben je vriendinnen het steeds over die ene cd en heb jij werkelijk geen idee over welke artiest zij het hebben? Dan is het de hoogste tijd om je MP3 speler te updaten. Weet je niet wat je er op moet zetten, vraag dan je vrienden of die ene collega om advies.

Tekenen en knutselen
Knutselen, maar vooral teken kan heel ontspannend werken. Daarnaast is het ook nog eens een hele leuke activiteit om samen met je kinderen te doen.

Puzzelen
In bijna elke krant of tijdschrift staat wel een puzzel. Maak eens een aantal van deze puzzels en ontdek of jij meer van sudoku’s of van kruiswoordpuzzels type bent.

Wandelen
Oké, om een wandeling te maken zul je over het algemeen je huis moeten verlaten. Maar maak eens een wandeling door de wijk waar je woont en ontdek hoe mooi dat park achter je huis wel niet is of hoe leuk die ene speeltuin voor de kinderen is.