Top
  >  Lifestyle   >  9 bijzondere stoelen


Een tijdje terug vond je al bijzondere bedden en banken op Vrouwblog. Nu heb ik ook verschillende bijzondere stoelen op een rijtje gezet.

Deze bijzondere meubelstukken vallen behoorlijk op in je woonkamer. Niet alleen door hun vorm, maar zeker ook door de kleuren. De 9 onderstaande bijzondere stoelen zullen vast niet allemaal even lekker zitten, maar origineel zijn ze wel.

Mijn favoriete stoel uit dit rijtje is de opbergstoel. Hoewel ik vermoed dat ik er meer in zal kwijtraken dan terugvinden, vind ik dit meubelstuk ontzettend geschikt om tijdschriften, afstandsbedieningen en boeken in te steken. Ook voor je kop thee of glas frisdrank moet dit werken. Wat is jouw favoriete bijzondere stoel?

Foto’s via Homecreat, Funnypicturesjoke, Xkawai, Grasscity en Jokeroo