Top
  >  Familie   >  9 maanden beurs 2010


Van 17 tot en met 21 februari 2010 gaan er weer heel veel dikke buiken richting Amsterdam, want in de Amsterdam RAI wordt dan de 9 maanden beurs georganiseerd.

De 9 maanden beurs is het grootste evenement in Nederland op het gebied van zwangerschap en baby’s. Op de beurs vind je alles wat je nodig hebt voor de zwangerschap tot aan de eerste stapjes van je kindje. Daarnaast kun je hier ook terecht voor advies van deskundigen.

Op de beurs vind je onder andere de Babykamer InspiratieZone. Hier kun je verschillende babykamers, die volgends de laatste trends zijn ingericht, bewonderen en je laten adviseren over de inrichting van de kamer. Ook handig zijn de speciaal aangelegde kinderwagen testparcours, zodat je meteen kunt testen of dat deze buggy wel iets voor jou is.

Ook aan de papa’s is op de 9 maanden beurs gedacht. Voor hen is de IkVaderRoute samengeteld. Tijdens deze route beantwoordt de toekomstige vader vragen als: Wat kost een jaar lang luiers en wat zijn de kosten van een dag kraamhulp. Als de vader genoeg juiste antwoorden heeft, wordt hij beloond met een cadeautje.

Daarnaast kunnen jullie op de beurs ook heerlijk shoppen in de Shopping Zone, waar je echt alles voor moeder en kind vindt. Advies inwinnen van voedingsdeskundigen, verloskundigen en opvoeddeskundigen op het Bol van KennisPlein. En genieten van modeshows en meedoen aan leuke activiteiten zoals een workshops waarbij je stylingadvies krijgt voor na je zwangerschap.

Je kunt de 9 maanden beurs van 17 tot en met 21 februari 2010 bezoeken in de Amsterdam RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdag en vrijdag tot 22.00 uur. Toegangskaarten aan de kassa kosten €17,50 en in de voorverkoop €13,50.

Update
De volgende 9 maanden beurs wordt gehouden van 16 tot en met 20 februari 2011.