Top
  >  Familie   >  9 Maandenbeurs 2011


Van 16 tot en met 20 februari 2011 staat Amsterdam RAI weer vol met zwangere vrouwen. Het is weer zover, de 9 Maandenbeurs 2011 gaat dan van start.

De 9 Maandenbeurs 2011 is de plek om je te laten informeren over alles rondom zwangerschap. Er zijn modeshows, er is een mogelijkheid om vragen te stellen aan deskundigen en ideeën voor de kinderkamer kunnen hier ook opgedaan worden.

Weet je nog niet precies welke babymerken voor jou en je (aanstaande) kindje geschikt zijn? Dat is geen probleem. Ouders kunnen zich door veel babymerken laten inspireren. Op deze beurs zijn veel nieuwe producten te zien. Natuurlijk is er de gelegenheid om te shoppen, dit kan op het Babyplaats WebshopPaviljoen.

Baby- en kinderkamers die volgens de laatste trends zijn ingericht vind je in de Babykamer InspiratieZone. Erg handig als je op zoek bent naar ideetjes en niet precies weet welke mogelijkheden er zijn. Voor nog meer advies kan je ook terecht bij de stylistes.

Verder worden op de 9 Maandenbeurs 2011 verschillende modeshows gehouden met de nieuwste positiemode, lingerie en badmode. Daarnaast zijn er workshops, presentaties en lezingen en als je vragen hebt over het ouderschap, kun je deze stellen aan deskundigen op het Bol van Kennisplein.

Ook kan je papa gerust meenemen, want aan de aanstaande vader is ook gedacht. Er is een speciale stresstest die de mannen vertelt of zij klaar zijn voor het ouderschap. Door de test komen de mannen erachter of ze goed zijn voorbereid, of dat ze toch meer aandacht moeten besteden aan het aanstaande ouderschap.

De 9 Maandenbeurs 2011 is van 16 tot en met 20 februari in RAI Amsterdam. De openingstijden zijn van 11.00 tot 18.00 uur. Op donderdag 17 en vrijdag 18 februari is de beurs geopend tot 22.00 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten 14 euro en aan de kassa 18 euro.