Top
  >  Lifestyle   >  9 Maandenbeurs 2013

9 Maandenbeurs 2013
Van 20 tot en met 24 februari vindt de 9 Maandenbeurs 2013 plaats in Amsterdam RAI. Het event voor de zwangere vrouw, waar je al toekomstige mama heel wat inspiratie op kunt doen.

Net als de voorgaande jaren, kunnen aanstaande ouders zich op de 9 Maandenbeurs van 2013 weer volop laten inspireren en fascineren. Zo zijn er modeshows, workshops en er worden verschillende nieuwe producten gepresenteerd. Daarnaast staan er deskundigen klaar om al je vragen over het ouderschap te beantwoorden en kun je er terecht voor stylingadvies, bijvoorbeeld voor het inrichten van de babykamer.

Wat is nieuw?

Nieuw op de 9 Maandenbeurs, is dit jaar het Puur Baby Plaza. Dit segment van de beurs richt zich op duurzaamheid en een bewuste leefstijl voor zowel ouder als kind. Zo worden er speciale workshops gehouden over gezonde voeding en natuurlijke verzorging. Verder geven ze er Doe-Het-Zelf tips voor de babykamer en kun je onder andere informatie krijgen over pure producten.

De toekomstige papa’s hoeven zich ook niet te vervelen, er wordt namelijk voor de 2e keer een speciale Papadag georganiseerd. Op 20 februari kunnen zij terecht in de zogeheten Uitpuf Lounge, om zich te laten informeren over het vaderschap en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast is er de mogelijkheid om mee te doen aan een heuse stresstest, waaruit zal blijken of de aanstaande vaders wel klaar zijn voor het baby avontuur.

Openingstijden en entree

De 9 Maandenbeurs 2013 is van woensdag 20 tot en met zondag 24 februari te vinden in de Amsterdam RAI. De dagelijkse openingstijden zijn 11.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van 21 en 22 februari. Op die dagen is de beurs namelijk tot 22.00 uur geopend.

Er zijn verschillende kaarten te koop voor het event. In de voorverkoop kost een dagkaart €14,50. Wanneer je deze online koopt gedurende de beurs bedragen de kosten €16,00 en aan de kassa betaal je €19,00. Verder zijn er ook speciale avondkaarten verkrijgbaar voor €10,50 per stuk, deze zijn geldig vanaf 18.00 uur. De kosten voor kinderen van 5 tot 12 jaar bedragen €5,50 en kinderen tot 4 jaar mogen gratis naar binnen. Met een kaartje voor de 9 Maandenbeurs, heb je op diezelfde dag ook toegang tot de Huishoudbeurs.

Foto via Negenmaandenbeurs