Top
  >  Familie   >  Beurs voor jonge gezinnen

jonge gezinnen beurs
Van 5 tot en met 8 november 2009 staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van jonge gezinnen. Tijdens deze dagen vindt hier de jonge gezinnen beurs plaats.

Tijdens de jonge gezinnen beurs leer je van alles over de nieuwste producten en diensten voor de geboorte, verzorging en opvoeding van kinderen. Op de beurs vind je meer dan 200 deelnemers die zijn onderverdeeld in verschillende thema’s zoals: zwangerschap, kind & wonen, uitje & vakantie, eten & drinken en leren & spleen. Daarnaast wordt er ook een onderscheidt gemaakt tussen de verschillende leeftijdsfases van kinderen.

Daarnaast kun je tijdens de jonge gezinnen beurs 4 keer per dag genieten van mode en productshows. Ook is er 2 maal daags een kinderkleding show. Voor de rest kun je tot rust komen tijdens een stoelmassage of een mini-makeover en kun je je uitleven bij een creatieve workshop.

Kinderen zijn natuurlijk tijdens de beurs ook van harte welkom. Zo is er een ruimte om borstvoeding te geven en zijn er in het beursgebouw verschillende plekken om baby’s te verschonen. Flesjes kunnen bij de Nutricia Voedingslounge en in de horecagelegenheden opgewarmd worden. In het theater komen elk dag bekende kinderkarakters optreden. Zo komen onder andere Coole Piet Diego en Elmo uit Sesamstraat langs en kun je kijken naar theatervoorstellingen van Bob de Bouwer, Woezel & Pip en nog veel meer.

De jonge gezinnen beurs 2009 vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht van 5 tot en met 8 november. In de voorverkoop kosten de toegangskaarten € 12,50 aan de kassa betaal je € 16,50.  Voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar betaal je € 2,50 en kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis.