Top
  >  Lifestyle   >  3 bijzondere bedden


Sommige mensen vinden een felgekleurd dekbed al heel wat, maar het kan altijd gekker. Kijk mee naar deze 3 bijzondere bedden.

Een hoogslaper, een rond bed, het kan allemaal. Slapen is allang niet meer een kwestie van een bed uitzoeken en klaar. Als je iets bijzonders wilt, is er vaak keus genoeg. Deze 3 bijzondere bedden zorgen in ieder geval voor in blikvanger in je slaapkamer.


Dit futuristische bed lijkt van afstand nog het meest op een enorme witte boodschappenmand, of op een ei. In het bed zit een lichtsysteem, waardoor je wakker wordt door simulatie van een zonsopgang. Ook een verborgen iPod met ontspannende muziek ontbreekt niet in dit bed. Als je wilt, kun je zelfs alle elektrische signalen uit je buurt houden met een speciaal systeem. De prijs van dit bijzondere bed is niet aan de lage kant, voor 42.000 euro is het van jou.


Vroeger was ik gek op de film De Kleine Zeemeermin en wilde ik niets liever dan slapen in een schelp. Inmiddels heb ik mijn ideeën daarover wel een beetje aangepast, ik lig nu liever in een simpel bed. Maar voor diegenen die hun jeugdfilm met Ariel niet los kunnen laten, is het toch mogelijk om in een schelpenbed te slapen. Er zit dan uiteraard wel een lekker matras in.


Dit bed is meer iets voor vrouwen die van films houden. Of voor vrouwen die een man hebben die graag zit te gamen. Dit bed heeft een bijzonder groot bedframe met een grote ingebouwde flatscreen. Ideaal om ’s avonds een romantische film te kijken, maar helaas ook fantastisch voor een zondagochtend met de Playstation.