Top
  >  Eten & Drinken   >  Boek: Gezond slank met Dr. Frank


Wil je voor aankomende zomer nog graag een paar kilootjes afvallen, maar weet je niet precies hoe? Of ben je op zoek naar gezonde recepten? Dan is Gezond slank met Dr. Frank misschien een geschikt boek voor jou.

In het boek Gezond slank met Dr. Frank draait het om het eiwittendieet, dat door Dr. Frank van Berkum zorgvuldig is samengesteld. Volgens hem is een dieet alleen vol te houden als deze voldoet aan de drie L’s. Dit houdt in dat het dieet langdurig vol te houden is en dat het leuk en lekker moet zijn.

Je vraagt je misschien af waarom het dieet van Dr. Frank jou kan helpen. Het dieet zorgt ervoor dat je vet gaat verbranden, doordat je minder calorieën tot je neemt. Je krijgt wel meer eiwitten binnen, maar die zorgen dat je sneller verzadigd bent en dat je spiermassa behouden blijft. Dit is belangrijk omdat spieren zowel overdag als ’s nachts energie verbruiken. De ingrediënten van de recepten uit het boek, bevatten overigens ook de gezonde onverzadigde vetten die het cholesterol verlagen. Met het dieet kun je gemiddeld één kilo per week afvallen, totdat je op een gezond gewicht zit.

Het boek Gezond slank met Dr. Frank is op wetenschappelijk onderzoek samengesteld en bevat 88 gezonde recepten. In het boek staan ook handige boodschappenlijstjes, er worden verschillende thema’s beschreven als vis, zuivel, beweging en medische informatie.