Top
  >  Algemeen   >  Boer zoekt Vrouw: Wie is jouw favoriete boer?

Boer zoekt Vrouw 2015
Boer zoekt Vrouw, misschien wel het leukste programma van de Nederlandse tv, is weer begonnen. Yvon Jaspers stelde gisteravond de 10 nieuwe boeren voor. Nu rijst de vraag: Wie is jouw favoriete boer?

Presentatrice Yvon Jaspers rijdt weer door heel Nederland om boeren te helpen bij het vinden van de ware liefde. Uit de 400 aanmeldingen zijn 10 vrijgezellen boeren geselecteerd die hopen binnenkort de partner van hun leven te ontmoeten. De boeren zijn tussen de 28 en 65 jaar oud en werken in diverse agrarische bedrijfstakken. Zo is boerin Bertie op zoek naar een vriendin en is boer Jan de jongste van het stel. Verder lijkt boer Tom nu al heel wat vrouwenharten te laten smelten. Want #boertom werd meteen een trending topic.

Na de eerste aflevering hebben vrijgezellen vrouwen 2 weken de tijd om een brief te sturen naar de boer van hun dromen. Daarna wordt de rest van het 8ste seizoen opgenomen. Yvon brengt dan de brieven langs en de boeren mogen de vrouwen ontmoeten. Hoe dat afloopt is vanaf zondag 4 januari te zien in het vervolg van Boer zoekt Vrouw.